home design 800x400

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

«Το ΟΧΙ περικλείει την αγάπη για την Πατρίδα, την πίστη για την Ελευθερία και τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή»

Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και της μνήμης της Αγίας Σκέπης. Ο κος Κικίλιας παρέστη στην πανηγυρική Δοξολογία που τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομου, με τον πανηγυρικό της ημέρας να εκφωνείται από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κο Ανδρέα Τσουκαλά.

Ο κος Κικίλιας συμμετείχε και στην Επιμνημόσυνη Δέηση που τελέστηκε στο μνημείο πεσόντων της 23ης Μαρτίου, όπου και πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων, προτού παραστεί στη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Το «παρών» έδωσα εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και τοπικών φορέων, μεταξύ των οποίων βουλευτές της Μεσσηνίας.

Σε δήλωσή του ο κος Κικίλιας ανέφερε: «Το ΟΧΙ περικλείει την αγάπη για την Πατρίδα, την πίστη για την Ελευθερία και τον αγώνα για μια καλύτερη ζωή.

Παραβρέθηκα στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, σήμερα στην Καλαμάτα, εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση.

Συγκίνηση, τιμή & περηφάνεια.

Χρόνια Πολλά Έλληνες!»

Σχόλια

Exit mobile version