1.185  παραβάσεις στην Πελοπόννησο μετά από τροχονομικούς ελέγχους

Πάνω από 23.000 οι παραβάσεις σε όλη την χώρα

Τροχονομικούς ελέγχους πραγματοποίησε η ελληνική Αστυνομία κατά το διάστημα από 16 έως 22 Οκτωβρίου 2022, διενεργώντας 107.150 ελέγχους σε οδηγούς και οχήματα ανά την επικράτεια. Οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ανέρχονται σε 22.940, με 1.185 από αυτές να αφορούν την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό είναι η πλειοψηφία των παραβάσεων αφορούν σε μη τήρηση των κανόνων και οδήγηση χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης, μη χρήση προστατευτικού κράνους, ζώνης ασφαλείας, ενώ αρκετές ήταν οι παραβάσεις για οδήγηση σε κατάσταση μέθης και χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Ακόμα, ο μεγαλύτερος αριθμός παραβάσεων αφορούσε σε παράνομη στάθμευση και υπερβολική ταχύτητα.

Οι έλεγχοι της Αστυνομίας θα εξακολουθήσουν να  είναι συνεχείς, με σκοπό την ασφαλέστερη κίνηση όλων στους δρόμους και την αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis