Δωρεάν από Ναύπλιο και Άργος σε ημερίδα για την Πνευμονική Ίνωση

Στην ημερίδα ενημέρωσης θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες, πνευμονολόγοι αλλά και γιατροί άλλων σημαντικών ειδικοτήτων

Ο Ελληνικός Σύλλογος Πνευμονικής Ίνωσης «Πνεύμονες Ζωής» προσκαλεί στην Ημερίδα Ενημέρωσης με τίτλο «Πνευμονική Ίνωση, άκουσε το σώμα σου πριν να είναι αργά» το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ., στο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, στην Αθήνα.

Στην ημερίδα ενημέρωσης θα συμμετέχουν έγκριτοι επιστήμονες, πνευμονολόγοι αλλά και γιατροί άλλων σημαντικών ειδικοτήτων, οι οποίοι θα μας διδάξουν σπουδαία πράγματα για το σώμα μας και την υγεία μας.

Θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

thumbnail save the date

Είσοδος ελεύθερη.

Η μεταφορά μετ’ επιστροφής θα γίνει δωρεάν με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από Ναύπλιο και Άργος.

Λόγω περιορισμένων θέσεων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την παρουσία τους έως την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στο τηλέφωνο 6946222444 ή στο [email protected].

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis