home design

Συλλήψεις για ναρκωτικά με κατασχέσεις δενδρυλλίων κάνναβης στην Κορινθία – Σύλληψη 18χρονου στην Αργολίδα

Τρεις ημεδαποί οι συλληφθέντες

Δύο άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης, 4 Οκτωβρίου 2022, σε δύο ξεχωριστές επιχειρήσεις στην Κορινθία, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης. Η πρώτη σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο Βραχάτι Κορινθίας, με έναν 59χρονο να συλλαμβάνεται γιατί είχε στην κατοχή του ένα τσιγαριλίκι κάνναβης. Ωστόσο, μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικές Αρχές στο σπίτι του 59χρονου ημεδαπού, εντοπίστηκαν 8 δενδρύλλια κάνναβης. Τα δενδρύλλια, ύψους έως 60 εκατοστά, βρίσκονταν σε γλάστρες και κατασχέθηκαν από τις Αρχές, όπως επίσης και μικροποσότητες κάνναβης βάρους 90 γραμμαρίων, δύο τρίφτες κάνναβης και εξοπλισμός εσωτερικής καλλιέργειας κάνναβης που βρέθηκαν στο σπίτι.

Η δεύτερη σύλληψη έγινε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, όταν μετά από έρευνα που έγινε σε όχημα 57χρονου ημεδαπού εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 57χρονου που οδήγησε στον εντοπισμό και την κατάσχεση 13 δενδρυλλίων κάνναβης ύψους έως 1,1 μέτρων, 3 αποξηραμένων δενδρυλλίων κάνναβης, μικροποσότητας σπόρων κάνναβης και ποσότητας λαθραίου καπνού βάρους 138 γραμμαρίων.

Μία ακόμα σύλληψη έγινε στην Αργολίδα το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου 2022 από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στο Ναύπλιο. Συλληφθείς είναι ένας 18χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε σουγιάς με λάμα που έφτανε τα 8 εκατοστά. Ο σουγιάς κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version