home design

Δήμος Ερμιονίδας: Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις για την Εβδομάδα Κινητικότητας

Ευχαριστίες του Δήμου για συμμετέχοντες και διοργανωτές

Ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του Δήμου Ερμιονίδας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2022). Οι δράσεις υλοποιήθηκαν στο Κρανίδι με ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε ο Δήμος Ερμιονίδας προς τους συμμετέχοντες, αλλά και τους οργανωτές που συνεργάστηκαν για την υλοποίηση των δράσεων. Ολόκληρο το κείμενο του Δήμου:

«Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2022) ο Δήμος Ερμιονίδας με την ευθύνη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, συμμετείχε για 2η χρονιά με μια σειρά δράσεων που υλοποιήθηκαν στο Κρανίδι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους/ες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ενίσχυσαν την ευρωπαϊκή προσπάθεια που σκοπό έχει κάθε χρόνο την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα Βιώσιμης Κινητικότητας (προστασία περιβάλλοντος, ασφαλείς μετακινήσεις, προώθηση βαδίσματος και ποδηλασίας κ.ά.).

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους παρακάτω οργανωτές για το χρόνο που αφιέρωσαν ώστε να συντονίσουν και να προσελκύσουν το κοινό τους:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version