home design

Ο Θεοδωράκης έφερε κοντά Πέτρο Τατούλη και Γιώργο Παπανδρέου

5η Συνεδρία του Συμποσίου με θέμα: « Ο Μίκης και η Πολιτική, οι Αγώνες του»

Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων του 1ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μίκη Θεοδωράκη «Αρκαδίες — Ζάτουνα» και του παράλληλου Συμποσίου «Ο Μίκης του Πνεύματος, του Πολιτισμού και της Πολιτικής» που πραγματοποιήθηκε στη Ζάτουνα του Δήμου Γορτυνίας παρευρέθηκαν ο πρ. Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Νέας Πελοποννήσου» Πέτρος Τατούλης και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ντίνα Νικολάκου.

Στην 5η Συνεδρία του Συμποσίου με θέμα: « Ο Μίκης και η Πολιτική, οι Αγώνες του» συμμετείχαν εκλεκτοί ομιλητές οι οποίοι αναφέρθηκαν στα δύο χρόνια εξορίας του στη Ζάτουνα και στον αντιδικτατορικό του αγώνα.

Ο κ.Τατούλης είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον πρ. Πρωθυπουργό Γιώργο Α. Παπανδρέου, με τον Ευρωβουλευτή, Αντιπρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Αρκαδικής καταγωγής Βουλευτή & πρ. Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Νίκο Βούτση, τρεις πολιτικές προσωπικότητες της Χώρας μας που έχει κατά το παρελθόν συνεργαστεί και μέχρι σήμερα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version