home design

Πανναυπλιακός: Κινήσεις Μάκαρη – Ταχτσίδη για να αναστήσουν την ιστορική ομάδα

Επίκειται συμφωνία για να αποκτήσει το 50% ο υποψήφιος δήμαρχος, με στόχο τη Β΄ Εθνική

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία για να αποκτήσει το 50% της ιστορικής ομάδας του Ναυπλίου, Πανναυπλιακός, ο επιχειρηματίας και υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κώστας Μάκαρης, όπως σηζητείται στα αθλητικά πηγαδάκια. Πληροφορίες που μένει να επιβεβαιωθούν, αναφέρουν ότι ήδη ο κος Μάκαρης έχει τακτική επικοινωνία το τελευταίο διάστημα με τον Ταχτσίδη και αναζητούν τρόπους για να «αναστηθεί» η ομάδα, με στόχο να ανέβει κατηγορία και να γνωρίσει ξανά παλιές δόξες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνονται κινήσεις να στρατευτούν και άλλοι ώστε να μπορέσει ο Πανναυπλιακός να προχωρήσει άμεσα σε μεταγραφές και να γίνει μια δυνατή ομάδα, με αξιώσεις. Στόχος είναι η Β΄ Εθνική.

Σχέδιο του Μάκαρη είναι η ομάδα να αποκτήσει την παλιά της αίγλη και να γίνει το όχημα για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στο Ναύπλιο. Αφού αναστηθεί η ομάδα, με πολύ πιο εύκολο τρόπο θα μπορούν να φτάνουν στο Ναύπλιο μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εμπλοκή του Κωνσταντίνου Μάκαρη στον Πανναυπλιακό ήδη συζητείται στο Ναύπλιο και δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν με θετική ματιά τις προθέσεις του για την ιστορική ομάδα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version