home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για την 3η Σεπτέμβρη

Κίνημα Αλλαγής

3 Σεπτέμβρη του έτους 1974: ο Ανδρέας Παπανδρέου ανακοινώνει την ίδρυση του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, μιας πολιτικής που θα κυριαρχίσει στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης.

Αρχές Αυγούστου ήταν όταν ο Ανδρέας Παπανδρέου αποφασίζει να έρθει στην Ελλάδα και να ιδρύσει κόντρα σε όλα και σε όλους, μια νέα πιο ριζοσπαστική πολιτική παράταξη με σοσιαλιστικό προσανατολισμό. Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, σκοπός της δράσης του ΠΑΣΟΚ ήταν να επιφέρει στη χώρα Εθνική Ανεξαρτησία, Λαική Κυριαρχία, Κοινωνική Απελευθέρωση και Δημοκρατική διαδικασία.

3 Σεπτέμβρη του έτους 2022: 48 χρόνια μετά την ίδρυση του κόμματος και η διακήρυξη ίδρυσής του μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. 48 χρόνια μετά και έχουμε έρθει όλοι αντιμέτωποι με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας, δηλαδή με την καταπάτηση των βασικών πυλώνων των αγώνων και της πολιτικής του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σήμερα όμως πιο πολύ απο πρίν, πιο επιτακτικά από χθες, πιο επιβεβλημένα για το αύριο θα παλέψουμε όλοι μαζι χέρι χέρι να χαράξουμε τη νέα μας πορεία με βασικό μας προσανατολισμό τη Δημοκρατία μας, με πρωταγωνιστές όλους μας. Θα παλέψουμε να κρατήσουμε ζωντανά όλα αυτά για τα οποία αγώνιστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

#3Σεπτέμβρη 1974- #3 Σεπτέμβρη 2022.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Παπανδρεικος

    Εσείς δεν εχετε καμία σχέση με τις αρχές της 3ης Σεπτέμβρη κ τον Ανδρέα Παπανδρέου, μεταλαχτηκατε σε ένα κεντροδεξιό σχήμα υπό τις οδηγίες του διευθυντηριου της Ευρώπης, όπως είπε το 1995 ο αείμνηστος αδιαφιλονηκητος ηγέτης Ανδρέας, σε μια Ευρώπη των πλούσιων κ μια Ελλάδα ξενοδοχείο με τους νέους μας σερβιτόρος των ξένων, αυτό που ονομάζετε σήμερα πασοκ είναι ηοι διαπλεκομενοι σημιτικοι που κατέστρεψαν κ. Πτωχευσαν τη χώρα, που οι περισσότεροι όπως χρυσοχοιδης, έγιναν τα γιουσουφάκια του κουλη κ πριν του σαμαρά βλέπε Βενιζέλο, αγαπητοί φίλοι, δεν υπάρχει παδον, το πασοκ πέθανε μαζί με τον ηγέτη του στις 23 Ιούνη 1996.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis