home design 800x400

Ναύπλιο: Του έπεσε ο σκύλος από την καρότσα στο δρόμο και έφυγε αδιάφορος – Περαστικός μάζεψε το ζώο

Δεν επέστρεψε να αναζητήσει το ημίαιμο λυκόσκυλο που έπεσε στο δρόμο, ούτε μετά από πολλές ώρες

Ένα ακόμα περιστατικό με ζώο που πέφτει από καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου, μετά τον γάιδαρο που κακοποιήθηκε στη Ζίτσα Ιωαννίνων, καταγγέλλεται. Αυτή τη φορά σε χωριό του Ναυπλίου, με θύμα ένα σκύλο, ο οποίος έπεσε από το αυτοκίνητο στο δρόμο και ο οδηγός ασυγκίνητος συνέχισε τη διαδρομή του, σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου, καταγγέλλει ο φιλόζωος Στέλιος Κυριακού από το Ναύπλιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Πέρασε το αγροτικό μαλλιοκούβαρα έξω από το σπίτι μου και είχε το σκυλί στην καρότσα. Έπεσε με μεγάλη ταχύτητα σε μία από τις τεράστιες λακκούβες που απέκτησε ο δρόμος μετά την επίθεση – βομβαρδισμό που δεχτήκαμε από την ΔΕΥΑΝ και βρέθηκε το σκυλί στο δρόμο».

Δεν επέστρεψε να βρει το σκύλο

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ακόμα και αν δεν αντιλήφθηκε προς στιγμήν ότι έπεσε ο σκύλος στο δρόμο από το αυτοκίνητο, δεν φάνηκε να το αναζητεί, αφού δεν επέστρεψε ποτέ πίσω να το βρει.

Αναφέρει ο κος Κυριακού: «Αυτό έγινε το πρωί. Η ώρα πάει εννιάμιση το βράδυ. Ακόμα δεν έχει καταλάβει ο κηδεμόνας του σκυλιού ότι δεν έχει σκύλο; Τι να πω; Πάλι καλά που δεν το είχε δέσει με κανένα σχοινί στην καρότσα και να το σέρνει και αυτός στο δρόμο».

ΦΩΤΟ: fb Στέλιος Κυριακού

Ο σκύλος που έπεσε από την καρότσα του αγροτικού ακινήτου σε περιοχή του Ναυπλίου, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Πρόκειται για ένα ημίαιμο λυκόσκυλο, θηλυκό και νεαρό σε ηλικία. Δεν φέρει microchip. Βρίσκεται στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

«Δεν ξέρει από δρόμο και δεν μπορούσα να το αφήσω έξω», τονίζει ο φιλόζωος που πήρε το σκυλί από το δρόμο, όταν έπεσε από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου.

Σχόλια

Exit mobile version