home design

Κορινθία: Σοκ προκαλεί η άγρια επίθεση αγέλης 15 σκύλων σε οικογένεια παραθεριστών – Τρεις τραυματίες

Ο πατέρας έβαλε ασπίδα το σώμα του για να σώσει τα παιδιά και τραυματίστηκε σοβαρά - Η οικογένεια περιγράφει στην Αγγλική Daily Mail πώς γλίτωσαν από τη μανία των τετράποδων

Άγρια επίθεση από μία αγέλη 15 σκυλιών δέχθηκε μια οικογένεια παραθεριστών στο ηφαίστειο Σουσάκι, στην Κορινθία. Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 9χρονος Ντάνι Καπετάνιος, ο πατέρας του Σταμάτης, 52 ετών, και η ξαδέρφη του μικρού, η Ρόξι, 11 ετών, βρέθηκαν ξαφνικά αντιμέτωποι με την αγέλη των σκύλων στις 13 Αυγούστου έξω από την Κόρινθο, όπου είχαν πάει για διακοπές.

Ο Τέντι, 9 χρόνων, βρέθηκε κι αυτός περικυκλωμένος από τα άγρια ​​σκυλιά στο ηφαίστειο Σουσάκι, κοντά στην πόλη, αλλά γλίτωσε χωρίς κάποιον τραυματισμό.

Ο 52χρονος Σταμάτης Καπετάνιος περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές που έζησε: «Είχαμε περπατήσει ένα χιλιόμετρο στο τουριστικό μονοπάτι πριν μας πλησιάσουν τα σκυλιά. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να βάλω το σώμα μου ανάμεσα στα ζώα και τα παιδιά.

Είχα μόνο ένα σακίδιο με τα μπουκάλια νερού των παιδιών. Τα χρησιμοποίησα για να σταματήσω τα σκυλιά μέχρι που με έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να με δαγκώνουν».

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω», λέει ο πατέρας, περιγράφοντας στην Daily Mail τη σοκαριστική περιπέτεια που έζησε ο ίδιος και η οικογένειά του.

Αφού έβγαλε τον πατέρα εκτός μάχης, η αγέλη έβαλε στο στόχαστρο τα μικρά παιδιά. Τα σκυλιά κυνήγησαν τη Ρόξι, τον Ντάνι και τον Τέντι!

Βλέποντας τα παιδιά να διατρέχουν θανάσιμο κίνδυνο, ο πατέρας προσπάθησε ξανά να εμποδίσει τα σκυλιά: «Όταν είδα τα παιδιά, μία θεϊκή δύναμη με έκανε να αντιδράσω». Παρότι τραυματισμένος, κυνήγησε την αγέλη και κάνοντας σπριντ με τα παιδιά του έφτασαν πίσω στο όχημά τους.

«Έπρεπε να οδηγήσω για 20′ έως 25′ λεπτά χωρίς να χρησιμοποιήσω το αριστερό μου χέρι», είπε ο 52χρονος, που είχε χάσει και το κινητό του.

Στα τρία παιδιά έγιναν αμέσως εμβόλια, ενώ ο πατέρας χρειάστηκε πολύ αίμα, του έγιναν 50 ράμματα και έμεινε έξι ολόκληρες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο ίδιος και η σύζυγος του Άλισον, υπέβαλαν μήνυση για το σοβαρότατο περιστατικό.

«Αν πας εκεί, πας να συναντήσεις τον θάνατο», προειδοποιούν κάθε μελλοντικό επισκέπτη της περιοχής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version