home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το πιο μυστηριώδες νησί της Ελλάδας βρίσκεται στην Πελοπόννησο

Αιώνιο κυνήγι θησαυρού η μεταφυσικά μηνύματα; Η φαντασία καμία φορά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα
Περίεργα σκαλιστά μηνύματα Νήσος Πρώτη

Η πιο επιτυχημένη ελληνική ταινία των τελευταίων χρόνων «Νήσος 1 & 2» είχε ως θέμα το κυνήγι ενός κρυμμένου θησαυρού σε κάποιο από τα χιλιάδες ακατοίκητα νησιά της πατρίδας μας. Πιο συγκεκριμένα ο θησαυρός αυτός είχε κρυφτεί από πειρατές στο μακρινό παρελθόν και μάλιστα υπήρχε χάρτης που περιείχε λεπτομέρειες για την εύρεση του.

Η φαντασία καμία φορά δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Στην Μεσσηνία και πιο συγκεκριμένα απέναντι από την Μαραθόπολη και πολύ κοντά στους Γαργαλιάνους βρίσκεται η Νήσος Πρώτη. Ένα ακατοίκητο νησάκι που όμως κρύβει πιθανότατα ένα τεράστιο μυστικό.

Περίεργα σκαλιστά μηνύματα

Σε έναν από τους μικρούς του κόλπους βρίσκονται εδώ και χιλιάδες χρόνια τώρα μυστηριώδη μηνύματα χαραγμένα επάνω στους βράχους. Κάποιοι ισχυρίζονται πως πρόκειται για σημειώσεις που αφορούν έναν τεράστιο πειρατικό θησαυρό. Άλλοι πως πρόκειται για μηνύματα που σκάλιζαν πριν από χιλιάδες χρόνια ναυτικοί προκειμένου να έχουν καλές θάλασσες και τέλος κάποιοι μιλάνε για μεταφυσικά μηνύματα αγνώστου προελεύσεως.

Αν και το drone ήρθε κυριολεκτικά στα όρια του, οι δημιουργοί του βίντεο κατάφεραν να καταγράψουν αυτά τα περίεργα σκαλιστά μηνύματα και μας τα παρουσιάζουν:

Βίντεο: Up Stories / Michael Miller

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis