home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Στις καλένδες η υδροδότηση σε Χρονέικα και Κουτρουμπέικα – Παραμελημένοι οι κάτοικοι

Επιστολή διαμαρτυρίας σε Κωστούρο από τους κατοίκους – «Πριν τις εκλογές το μηχάνημα ήρθε για έργα και δεν ξαναεμφανίστηκε».
Υδροδότηση

Με σοβαρότατα προβλήματα υδροδότησης παραμένουν επί σειρά ετών οι οικισμοί Χρονέικα και Κουτρουμπέικα της Δημοτικής Ενότητας Ασίνης, στην περιοχή του Ναυπλίου, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των κατοίκων προς την εκάστοτε δημοτική αρχή για τη διευθέτηση του ζητήματος.

«Κατά την προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2019 εμφανίστηκε μηχάνημα έργων έξω από τον οικισμό Κουτρουμπέικων το οποίο άνοιξε χαντάκι για υδροδότηση δήθεν των οικισμών μας και έκτοτε δεν έχει γίνει κάποια άλλη ενέργεια», αναφέρουν σε νέα επιστολή τους προς το δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο, η οποία κοινοποιείται ακόμα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ναυπλίου, στους βουλευτές Αργολίδας, στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, στον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και στους δημοτικούς συμβούλους Ναυπλίου.

Η επιστολή

Όπως αναφέρουν στην επιστολή διαμαρτυρίας οι παραμελημένοι κάτοικοι των παραπάνω οικισμών:

«Κύριε Δήμαρχε, από το 2012 που αναλάβατε προσωρινά τα ηνία του Δήμου μετά την παραίτηση του κ. Αναγνωσταρά με παραστάσεις μας και αιτήσεις μας, τόσο σε σας προσωπικά όσο και στους εκάστοτε προέδρους της ΔΕΥΑΝ, σας κάναμε γνωστό το σοβαρότατο πρόβλημα υδροδότησης των οικισμών μας.

Αφού χορτάσαμε υποσχέσεις κατά την 1η σας προεκλογική περίοδο του 2014, όταν και εκλεχτήκατε δήμαρχος, ότι η υδροδότηση των οικισμών μας είναι ένα από τα κύρια μελήματά σας και αφού πέρασε μία πενταετία περιμένοντας να υλοποιηθούν οι υποσχέσεις σας, όλως παραδόξως κατά την προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2019 εμφανίστηκε μηχάνημα έργων έξω από τον οικισμό Κουτρουμπέικων το οποίο άνοιξε χαντάκι για υδροδότηση δήθεν των οικισμών μας και έκτοτε δεν έχει γίνει κάποια άλλη ενέργεια!

Σας ρωτούμε ευθέως κ. δήμαρχε τι σκοπό είχε η διάνοιξη του χαντακιού κατά την παραμονή προεκλογικής περιόδου αφού μέχρι σήμερα οι οικισμοί μας δεν έχουν υδροδοτηθεί και μετά από πόσα έτη θα μας κάνετε την τιμή να μας απαντήσετε στις από 28-6-2013 και 4-6-2015 αιτήσεις μας, οι οποίες έχουν πρωτοκολληθεί τόσο εις το βιβλίο πρωτοκόλλου του Δήμου όσο και σε αυτό της ΔΕΥΑΝ».

resized scan 1473
resized scan 1474

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis