home design

Αργολίδα: Θοδωρής Κοτονιάς και Βιολέτα Ίκαρη στην ορεινή Καρυά για μία «έντεχνη» συναυλία

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον πολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο απανταχού Καρυωτών και φίλων Καρυάς “Το Αρτεμίσιο”

Την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., στην πλατεία της εκκλησίας στην Καρυά Αργολίδας θα πραγματοποιηθεί συναυλία με δύο αξιόλογους έντεχνους καλλιτέχνες, τον Θοδωρή Κοτονιά και τη Βιολέτα Ίκαρη.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον πολιτιστικό και εξωραϊστικό σύλλογο απανταχού Καρυωτών και φίλων Καρυάς “Το Αρτεμίσιο”, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Αρτεμίσια 2022”.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Υπεύθυνος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων: Γιάννης Δελής.

Οι καλλιτέχνες

Ο Θοδωρής Κοτονιάς θεωρείται ένας από τους καταξιωμένους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές της γενιάς του, με σημαντικές δισκογραφικές δουλειές ήδη από τη δεκαετία του 2000 («Αποδοχή κληρονομιάς, 2003, «Περιμένοντας το θείο», 2004, «Καλό ταξίδι», 2007, «Τα κλειδιά», 2014), πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλίες και σπουδαίες συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες.

Η Βιολέτα Ίκαρη, με καταγωγή από την Ικαρία, ξεκίνησε με το παραδοσιακό τραγούδι του τόπου της, ασχολήθηκε με τη βυζαντινή αλλά και την κλασική μουσική και έχει σπουδαίες συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες. Εμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2018 με το σπουδαίο τραγούδι «Έλα και ράγισε τον κόσμο μου», ενώ η πιο πρόσφατη συνεργασία της είναι με τον Νίκο Ξύδη στο άλμπουμ «Πορτοκάλι».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version