Home design

Μαγευτική βραδιά στο Άργος με τη διεθνούς φήμης σοπράνο Georgia Fumanti

Ακούστηκαν συνθέσεις του Αλέξανδρου Χάχαλη με το διαχρονικό, αρχέγονο, προοδευτικό, επαναστατικό, χαρακτηριστικό του ύφος

Μια μαγευτική βραδιά στον αύλειο χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Άργους που στεγάζεται στις Στρατώνες του Καποδίστρια, χάρισαν σε αυτούς που ήταν εκεί την Τετάρτη το βράδυ, η διεθνούς φήμης σοπράνο Georgia Fumanti και ο συνθέτης Αλέξανδρος Χάχαλης.

«Αθάνατοι Θνητοί, Θνητοί Αθάνατοι! Ωδή στον Ευάγγελο Παπαθανασίου» τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Έλληνα μουσικό και συνθέτη της ηλεκτρονικής, τζαζ και ορχηστρικής μουσικής, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Ακούστηκαν συνθέσεις του Αλέξανδρου Χάχαλη με το διαχρονικό, αρχέγονο, προοδευτικό, επαναστατικό, χαρακτηριστικό του ύφος. Η Τζόρτζια Φουμάντι ερμήνευσε μελωδίες από το άλμπουμ Like a Dream που περιέχει τη δική της άποψη για τη μουσική του Vangelis. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2004 και έφτασε στο Top20 Crossover Chart του Billboard και στο Νο1 στην Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική.

Την μουσική βραδιά παρουσίασε η συγγραφέας και ποιήτρια Ζαχαρούλα Παπαδάκη.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου και παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης.

Σχόλια

Exit mobile version