home design

Αλεξάνδρα Κόνιακ: Έρωτας – Θεός στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Ανδρέα

Μουσική βραδιά στα πλαίσια του Estella Festival στη Βόρεια Κυνουρία.

Φτάσαμε στην τελική ευθεία του Estella Festival, στη Βόρεια Κυνουρία, με την τελευταία καλλιτεχνική εκδήλωση για φέτος με την αγαπημένη τραγουδίστρια Αλεξάνδρα Κόνιακ και την συναυλία της με θέμα: Έρωτας – Θεός.

Την Πέμπτη 18 Αυγούστου στις 21:30 το βράδυ, στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Ανδρέα θα είναι μαζί μας για να μας ταξιδέψει με το ταλέντο της και τη μουσική της.

Ο χώρος ειδυλλιακός! Το όμορφο λιμανάκι στον Άγιο Ανδρέα που είναι χτισμένο δίπλα στα υπολείμματα της οχύρωσης της αρχαίας πόλης Ανθήνης μας ταξιδεύει σε μια ιστορία αιώνων. Στο λόφο ή αλλιώς «νησί» που δεσπόζει επιβλητικά πάνω από το λιμάνι βρίσκεται το γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων χτισμένο πάνω στα λείψανα της αρχαίας πόλης. Η θέα από εκεί μαγευτική καθώς απλώνεται μπροστά σου όλο το γαλάζιο του Αργολικού κόλπου και το καταπράσινο του θυρεάτικου κάμπου.

Η Αλεξάνδρα Κόνιακ, μια από τις πιο εντυπωσιακές φωνές της γενιάς της, έρχεται με σκοπό να μας ξεσηκώσει, να μας συγκινήσει και να μας μεταδώσει τη θετική της ενέργεια, από το πρώτο λεπτό που ανεβαίνει στη σκηνή. Το πρόγραμμα της συναυλίας, κομμένο και ραμμένο πάνω της, περιλαμβάνει τίτλους που θα μας καθηλώσουν και τραγούδια που θα μας φέρουν πιο κοντά, στην τέλεια ισορροπία. Lara Fabian, Mariah Carey, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, ΜΕΛΙSSES, είναι μόνο μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα θυμηθούμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Εκτός από τις πολύ προσεκτικά επιλεγμένες και μελετημένες διασκευές, η Αλεξάνδρα Κόνιακ θα μας παρουσιάσει τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, όπως τα πιο πρόσφατα singles της «Όσο ζεις» με τη συμμετοχή του Μύρωνα Στρατή και «Μόνο εσένα», αλλά και μέρος της τελευταίας δουλειάς της που αφορά τις διεθνείς επιτυχίες του Μίκη Θεοδωράκη.

Δίπλα στην Αλεξάνδρα ο Χρίστος Σερενές στο πιάνο, συνθέτης όλων των τραγουδιών της και ενορχηστρωτικά υπεύθυνος για τον συνδυασμό ετερόκλιτων μουσικών αναφορών, ο Αλέξης Ζορμπάς στην κιθάρα και ο Παύλος Πανταζόπουλος στην ηχοληψία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version