home design

Πελοπόννησος: Παρακαλούν τους δήμους να ξεχρεώσουν για τα σκουπίδια στην Παλαιόχουνη – Ποιοι έχουν ήδη πληρώσει

Οι μισοί και πλέον Δήμοι χρωστούν στην ΤΕΡΝΑ για τη διαχείριση των απορριμμάτων - Το χρέος ξεπερνά τα 2,2 εκατ, ευρώ.

Ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε σύσκεψη την Τρίτη 9 Αυγούστου ενημέρωσε ότι ορισμένοι δήμοι χρωστούν την καταβολή του αντίτιμου προς την εταιρεία διαχείρισης των απορριμμάτων, που γίνεται στην μονάδα της Παλαιόχουνης. Μέχρι στιγμής έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο οι δήμοι Τρίπολης και Ναυπλιέων, ενώ το οφειλόμενο ποσό ανέρχεται στα 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συγκάλεσε το μεσημέρι σχετικά με το θέμα των συνεχιζόμενων καθυστερήσεων -από ορισμένους δήμους της πρώτης διαχειριστικής ενότητας-, της καταβολής του αντιτίμου προς την εταιρεία διαχείρισης των απορριμμάτων τους, η οποία γίνεται στη μονάδα της Παλαιόχουνης.

«Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει, η οφειλή έχει ξεπεράσει τα 2,2 εκατ. ευρώ και απευθύνω έκκληση προς τους δήμους να τακτοποιήσουν την υποχρέωσή τους», σημείωσε.

Πλέον τη λύση καλείται να δώσει ο ΦΟΔΣΑ που έχει και τη σχετική ευθύνη για παρακράτηση χρημάτων από τους δήμους, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Να σημειωθεί πως οι μισοί και πλέον δήμοι δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τη διαχειρίστρια εταιρεία, αν και έχουν παρέλθει οι σχετικές προθεσμίες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version