Home design

Νέα Επίδαυρος: Η γιορτή στο λιμάνι ξεκίνησε με Χατζιδάκι, Ξαρχάκο και Θεοδωράκη

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που συν-διοργάνωσαν ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Επιδαύρου “Η Πιάδα” και ο Δήμος Επιδαύρου

Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που συν-διοργάνωσαν ο Προοδευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Επιδαύρου “Η Πιάδα” και ο Δήμος Επιδαύρου, με την ευκαιρία της εορτής της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, την Παρασκευή 5 Αυγούστου, στο λιμάνι της Νέας Επιδαύρου.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου, η οποία έδωσε έναν ευχάριστο τόνο στην εκδήλωση με τραγούδια των Χατζιδάκι, Ξαρχάκου και Θεοδωράκη.

Τη διεύθυνση-διδασκαλία είχε ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο.

Ακολούθησαν τα χορευτικά τμήματα της Στέγης Αθλητισμού και Πολιτισμού Ναυπλίου “Ο Ταξιάρχης” και του Προοδευτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Επιδαύρου “Η Πιάδα”.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πατέρας Σωτήριος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης, ο βουλευτής κ. Ανδριανός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου κ. Ρουμελιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βαρβεράκης, ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Επιδαύρου κ. Οψιμούλης, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γαλάνης, ο εντεταλμένος σύμβουλος κ. Γιαννάκης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Ψυχογιός, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΠ. κ. Παύλου, η Αντιδήμαρχος κ. Τουρλούκη, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Δημητρίου κ. Κωστούρου, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.ΕΠ. κ. Κρέτσης, Τοπικοί Σύμβουλοι, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες.

Σχόλια

Exit mobile version