home design 800x400

Μπύρες απ’ όλη την  Ελλάδα δοκίμασαν στην Καλαμάτα

Τεράστια επιτυχία το 2o Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου

Πάνω από 350 ετικέτες χειροποίητης μπύρας κάθε γούστου απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες το τριήμερο 5-7 Αυγούστου στην Καλαμάτα στο πλαίσιο του 2oυ Φεστιβάλ Μπύρας Πελοποννήσου.

Το ταξίδι ζύθου και γεύσεων, που διοργανώθηκε στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου, συγκέντρωσε περισσότερους από 30 παραγωγούς ζύθου, ενώ ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. ΦΑΡΙΣ που στήριξαν την διοργάνωση δήλωσαν πως στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το Φεστιβάλ άνοιξαν οι JUKEBOX την πρώτη ημέρα, τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ το Σάββατο ενώ η τελευταία ημέρα, Κυριακή 7 Αυγούστου, ολοκληρώθηκε με τη συναυλία της Μελίνας Κανά.

Ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του το βράδυ της Κυριακής, 7 Αυγούστου 2022, στο κατάμεστο Φεστιβάλ σημείωσε πως είναι ένα φεστιβάλ που αγκαλιάστηκε απ’ όλους τους Καλαματιανούς και όχι μόνο, που ενισχύει την εικόνα και την εξωστρέφεια του Δήμου Καλαμάτας προσθέτοντας έτσι στο πολιτιστικό ψηφιδωτό του τόπου  και είναι πολύ όμορφο που προχωρά και αναπτύσσεται.

Σχόλια

Exit mobile version