home design 800x400
home design 1170Χ320

Τέσσερις ιατρικές ειδικότητες ψάχνει το νοσοκομείο Άργους

Συνολικά το νοσοκομείο Άργους φιλοδοξεί να στελεχωθεί με 3 παιδιάτρους, έναν μαιευτήρα, έναν αναισθησιολόγο και έναν παθολόγο
Νοσοκομείο Άργους

Από τέσσερις σε έξι αυξήθηκαν οι νέες θέσεις γιατρών στη νοσηλευτική μονάδα Άργους, του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας. Έτσι λοιπόν εκτός από τον μαιευτήρα που θα αντικαταστήσει τον υπό συνταξιοδότηση διευθυντή της μαιευτικής κλινικής και τους τρεις παιδιάτρους -θέσεις για τις οποίες δεν έχουν προκύψει μέχρι τώρα καθόλου ενδιαφερόμενοι-, προκηρύσσονται θέσεις για έναν αναισθησιολόγο και έναν ακόμα παθολόγο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Άργους Μυκηνών:

«Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος υπήρξε πάντοτε στο πλευρό της διοίκησης του Νοσοκομείου Άργους και έμπρακτα στήριζε την γενναία προσπάθεια όλων των υγειονομικών να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε σε καιρό πανδημίας.

Με παρέμβαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών αυξήθηκαν οι νέες θέσεις ιατρών στο νοσοκομείο από 4 σε 6 καθώς ήταν επιτακτική η ανάγκη για αναισθησιολόγο αλλά και παθολόγο.

Συνολικά το νοσοκομείο Άργους στελεχώνεται με 3 παιδιάτρους, έναν μαιευτήρα, έναν ακόμα αναισθησιολόγο και έναν παθολόγο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis