home design 800x400

Ερμιονίδα: Επί τάπητος το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου

Η εξέλιξη των μελετών και των προγραμμάτων στην τηλεδιάσκεψη με τη Γενική Γραμματεία Χωρικού σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος

Το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ερμιονίδας τέθηκε επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου μεταξύ της Γενικής Διευθύντριας του Γραφείου Γενικής Γραμματείας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Αυγής Βάσση, και του δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου, με τη συμμετοχή του Γενικού Διευθυντή Πολεοδομίας του ΥΠΕΝ και Συντονιστή του Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Γιώργου Γκανασούλη και αντιπροσωπείας Πολιτικών Μηχανικών, δημοτών και εργαζομένων στο χώρο της δόμησης, καθώς επίσης και των επικεφαλής των Παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Τάσου Λάμπρου και Τάσου Τόκα.

Η εκ νέου ενημέρωση για την εξέλιξη των μελετών και των προγραμμάτων για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ερμιονίδας κρίθηκε αναγκαία μετά την υπ’ αριθ. 71/2022 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας και την υπ’ αριθ. πρωτ. 4779/20.06.2022 επιστολή του δημάρχου Ερμιονίδας προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Νίκο Ταγαρά.

Φωτό: Αρχείο

Στην συνάντηση τέθηκαν καίρια ερωτήματα από τους ειδικούς στον χώρο της δόμησης, ενώ τα επιμέρους θέματα θα παρουσιαστούν από την σύνταξη της Τεχνικής μελέτης ανάλυσης από τον ειδικό τεχνικό σύμβουλο του Δήμου Ερμιονίδας.

Η Δημοτική Αρχή αφουγκράζεται την αγωνία της τοπικής κοινωνίας και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες είναι αποφασισμένη να διαφυλάξει τα συμφέροντα των δημοτών και των επαγγελματιών, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες. Επιθυμούμε να είμαστε όλοι ενωμένοι για το κοινό καλό του Τόπου μας, δήλωσε ο Γιάννης Γεωργόπουλος.

Τόσο ο δήμαρχος Ερμιονίδας όσο και η Γενική Διευθύντρια του Γραφείου Γενικής Γραμματείας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος δεσμεύτηκαν για συνεργασία και συνεχή ενημέρωση, έναντι των επικείμενων εξελίξεων στο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ερμιονίδας.

 

Σχόλια

Exit mobile version