home design 800x400

Άργος: Χρώματα και μουσικές στο Παλαιό Δημαρχείο και στην πλατεία Αγίου Πέτρου

Ανοίγει αυλαία για πέντε ημέρες η Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων

Με χρώματα και μουσικές θα πλημμυρίσει ο αύλειος χώρος του Παλαιού Δημαρχείου και η πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος, καθώς ανοίγει σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου, και για πέντε ημέρες η αυλαία για την “Ομαδική Έκθεση Αργείων Ζωγράφων” και τις παράλληλες Μουσικές Βραδιές, που διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ.

Στην Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής, που θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά από τις 8 το βράδυ ως τα μεσάνυχτα, συμμετέχουν γνωστοί Αργείοι ζωγράφοι με αγαπημένα έργα τους, γεμάτα χρώμα και φως.

Οι Ελισάβετ Δήμα – Πετροπούλου, Ρήγας Ρηγόπουλος, Ευαγγελία Παζιώτα, Κωνσταντίνα Νανοπούλου, Τζένη Δρίτσα – Καλογεράκη, Βασιλική Ρέντα, Θεοδώρα Λιακοπούλου, Βασιλική Νικήτα, Γωγώ Μπούφα, Κατερίνα Ηλιάδη, Αναστασία Μούγιου, Βασιλική Θεοφανοπούλου, παρουσιάζουν όσα η παλέτα τους “αιχμαλώτισε”, φιλοδοξώντας να τέρψουν τους οφθαλμούς των επισκεπτών.

Φώτο: ΚΕΔΑΜ

Παράλληλα, στις 3 Αυγούστου, ημέρα έναρξης της Έκθεσης ηχοχρώματα της τζαζ, αλλά και αγαπημένες μελωδίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, από το συγκρότημα Swing & Sing, μια ομάδα ντόπιων μουσικών, θα γεμίσουν την πλατεία Αγίου Πέτρου στις 9 το βράδυ.

Συμμετέχουν:

Φωνή: Σωτηρία Γαλάνη

Μπάσο: Γιώργος Μπαβέλας

Πιάνο, Πλήκτρα: Ανδρέας Μπογάς

Τύμπανα: Δημήτρης Μητρόπαπας

Φώτο: ΚΕΔΑΜ

Στις 7 Αυγούστου, την τελευταία ημέρα της Έκθεσης, μια ολόκληρη 60ετία θα ξετυλιχτεί μέσα από τις νότες αγαπημένων τραγουδιών, με τα βήματα του χορού να κεντούν τη μαγεία της μουσικής

Συμμετέχουν:

Ερμηνεία & Κιθάρα: Ιωάννης Νανόπουλος

Ερμηνεία: Μαρία Ζαβίτσα

Μπουζούκι: Χριστόφορος Παπασαχόπουλος

Πιάνο: Ανδρέας Μπογάς

Ντράμς: Δημήτρης Μητρόπαπας

Μπάσο: Γιώργος Μπαβέλας

Επιμέλεια Παρουσίασης: Ιωάννης Νανόπουλος

Επιμέλεια Χορογραφιών: Μανώλης Γύφτος

Επιμέλεια Φωτισμού & Ήχου: Κώστας Ηλιόπουλος & Κώστας Τσεβόπουλος

Η μαγεία των χρωμάτων και η δύναμη της μουσικής περιμένουν το κοινό στο Παλαιό Δημαρχείο και την πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος, υποσχόμενα δροσερές Αυγουστιάτικες βραδιές.

Σχόλια

Exit mobile version