home design 800x400

Ναύπλιο: Από σήμερα δωρεάν μετακίνηση για μπάνιο στην Καραθώνα και από τα χωριά

Πότε θα γίνονται τα δρομολόγια με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ

Δωρεάν θα μπορούν να μετακινούνται από σήμερα, Δευτέρα 1 Αυγούστου, και ως την Πέμπτη 25 Αυγούστου, με λεωφορεία του ΚΤΕΛ προς την Καραθώνα του Ναυπλίου και οι κάτοικοι των χωριών του Δήμου Ναυπλιέων, προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους στην όμορφη παραλία.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τις 20 Ιουνίου είχαν ήδη ξεκινήσει τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ προς την παραλία της Καραθώνας για τους κατοίκους του Ναυπλίου.

Τα δρομολόγια των λεωφορείων για Καραθώνα από τα χωριά

Τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΚΤΕΛ από τα χωριά προς την Καραθώνα και η επιστροφή διαμορφώνονται ως εξής:

09:30 π.μ : Μιδέα – Μάνεση – Πουλακίδα – Παναρίτη – Αγία Τριάδα – Αργολικό – Ναύπλιο – Καραθώνα και 12:00 το μεσημέρι επιστροφή

09:30 π.μ: Νέο Ροεινό – Άγιος Αδριανός -Νέα Τίρυνθα -Ναύπλιο -Καραθώνα και 12:00 το μεσημέρι επιστροφή

09:30 π.μ.: Πυργιώτικα – Αγία Ελεούσα – Άρια – Αγία Μονή – Ναύπλιο – Καραθώνα και 12:00 τπ μεσημέρι επιστροφή

09:30 π.μ.: Νέες & Παλιές Εργατικές – Ναύπλιο – Καραθώνα και 12:00 το μεσημέρι επιστροφή

ΦΩΤΟ: anagnostis

“Λάβαμε αυτή την απόφαση προκειμένου να διευκολύνουμε συμπολίτες μας να έχουν πρόσβαση στις παραλίες μας, να τις επισκέπτονται και να χαίρονται τη θάλασσα χωρίς κοινωνικούς αποκλεισμούς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια της προσφοράς και της αλληλεγγύης παρέχοντας με ότι μέσο διαθέτουμε κοινωνική και οικονομική στήριξη στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη”, δηλώνει από την πλευρά του ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η δωρεάν μετακίνηση προς την Καραθώνα θα δώσει την ευκαιρία και στους κατοίκους των χωριών του Ναυπλίου να χαρούν τα καλοκαιρινά μπάνια τους στην αγαπημένη παραλία της περιοχής.

Σχόλια

Exit mobile version