home design 800x400

Σοκ με τη σύλληψη αστυνομικού για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης

Εκμεταλλεύθηκε τη θέση του σαν προπονητής για να προβεί σε γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη

Σοκ έχει προκαλέσει στους κόλπους της Αστυνομίας η σύλληψη από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, την Παρασκευή 29 Ιουλίου, ενός αστυνομικού, μετά από καταγγελία ανήλικης και της οικογένειάς της, σύμφωνα με την οποία, ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο αστυνομικός, που ήταν προπονητής της ανήλικης, τουλαχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 είχε προβεί σε κατ’ επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, ενώ τουλάχιστον από το Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή επιχειρούσε συστηματικά να την παρασύρει σε πορνογραφικές παραστάσεις.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο αστυνομικός είχε προβεί σε άσεμνες χειρονομίες (θωπεία) σε βάρος ακόμη μίας ανήλικης.

φωτογραφία αρχείου

Μετά από έρευνες στο σπίτι και τα οχήματα του αστυνομικού βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του αστυνομικού με τις κατηγορίες γενετησίων πράξεων με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Ο συλληφθείς αστυνομικός οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, έχοντας προκαλέσει σοκ στους αστυνομικούς κύκλους με τη δράση του.

Σχόλια

Exit mobile version