Home design

Τουρίστες στη φάκα: Τους έκλεψαν όλα τα υπάρχοντα ενώ θαύμαζαν τη διώρυγα της Κορίνθου

54χρονος από τον Καναδά και 57χρονη Βελγίδα έπεσαν θύματα ληστών στο Ισθμό

Αξέχαστες αλλά για αρνητικό λόγο θα μείνουν οι διακοπές στην Ελλάδα για δύο τουρίστες από τον Καναδά και το Βέλγιο. Η απόφασή τους να σταματήσουν στον Ισθμό της Κορίνθου για να απολαύσουν το θέαμα της διώρυγας, τους βγήκε ξινή. Άγνωστοι που καιροφυλακτούσαν εκμεταλλεύτηκαν την προσήλωσή τους για να τους ληστέψουν.

Όπως κατήγγειλε ο 54χρονος από τον Καναδά στο αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου, όταν επέστρεψε στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητό του που είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση, βρήκε παραβιασμένη την πόρτα του οδηγού και από μέσα είχαν κάνει φτερά τρεις τσάντες και τρεις βαλίτσες με ρούχα προσωπικά είδη, τα διαβατήρια και άλλα προσωπικά έγγραφα του ίδιου και της οικογένειάς του, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και όσα χρήματα είχαν σε αμερικανικά και καναδικά δολάρια!

Αλλά και μία 57χρονη Βελγίδα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου ότι, την ώρα που εκείνη έβγαζε φωτογραφίες την διώρυγα, άγνωστος άρπαξε με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις μέσα από την τσάντα της το πορτοφόλι της που είχε μέσα χρήματα, τραπεζικές κάρτες και διάφορα προσωπικά έγγραφα, χωρίς να το αντιληφθεί.

Σχόλια

Exit mobile version