home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Το γραφικό ψαροχώρι της Μάνης που δεν πρέπει να προσπεράσεις

Σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξεις, αφού μπορείς να ασχοληθείς με το ψάρεμα ή να κάνεις πεζοπορία ή ποδηλασία στον παραθαλάσσιο δρόμο.
Άγιος Νικόλαος Μάνη (24)

Ο Άγιος Νικόλαος είναι να υπέροχο γραφικό ψαροχώρι, που αναπτύσσεται τουριστικά και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για όμορφες και άνετες διακοπές. Βρίσκεται στη Μεσσηνιακή Μάνη, κοντά στους δημοφιλείς προορισμούς Στούπα, Καρδαμύλη, Λιμένι και Αρεόπολη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το προσπεράσεις.

Το γεμάτο καΐκια λιμάνι του και όλος ο παραλιακός δρόμος το καλοκαίρι σφύζουν από ζωή.

Στο χωριό υπάρχουν αρκετά καταλύματα για την διαμονή σας, πολλές ταβέρνες για να γευτείτε ό,τι τραβάει η ψυχή σας και καφενεία για να περάσετε την ώρα σας ξεκούραστα, απολαμβάνοντας τη θάλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου.

Στον Άγιο Νικόλαο υπάρχουν οι υποδομές για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, αφού θα βρείτε μηχανήματα ανάληψης χρημάτων, μίνι μάρκετ, φαρμακείο.

Βίντεο: nikos.tsiak

Σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε, αφού μπορείτε να ασχοληθείτε με το ψάρεμα ή να κάνετε πεζοπορία ή ποδηλασία στον παραθαλάσσιο δρόμο.

Το μπάνιο σας θα το απολαύσετε στις υπέροχες παραλίες, όπου εναλλάσσονται τα βράχια με την άμμο.

Με αφετηρία τον Άγιο Νικόλαο μπορείτε να επισκεφθείτε την Στούπα και την Καρδαμύλη ή να ξεκινήστε μια περιήγηση στον Ταΰγετο.

Βρίσκεται σε απόσταση 49 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα, 9 χιλιομέτρων από την Καρδαμύλη και 70 χιλιομέτρων από την Αρεόπολη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis