home design

Γιάννης Μαντζούνης: Ένα μπράβο στους αθλητές της Πελοποννήσου που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Κ.20

Ο υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου συγχαίρει τις Διοικήσεις, τους προπονητές, τις αθλήτριες και τους αθλητές όλων των συλλόγων κλασικού αθλητισμού

Ως υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Γιάννης Μαντζούνης συγχαίρει τις Διοικήσεις, τους προπονητές, τις αθλήτριες και τους αθλητές όλων των συλλόγων κλασικού αθλητισμού της Περιφέρειάς για τη συμμετοχή τους  στους πρόσφατους Πανελλήνιους  αγώνες Κ.20  που έγιναν στις Σέρρες.

«Η πολυπληθής αθλητική παρουσία και οι ιδιαίτερες διακρίσεις της Ελένης Δήμα του « Γ.Σ. ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ», χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, του Ανδριάν Μπουλάρι του « Γ.Σ. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ», χάλκινο μετάλλιο στα 5.000 μ. και 5ος στα 3.000 μ., της Αικατερίνης  Σχοινοχωρίτη του «Γ.Σ.ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΡΓΟΥΣ» 5η στα 200 μ., αποδεικνύουν στην πράξη, ότι όσοι προσπαθούν και εργάζονται μεθοδικά στο τέλος αμείβονται και  με τη χαρά της συμμετοχής και την ξεχωριστή επιτυχία», αναφέρει ο Γ. Μαντζούνης.

«Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας  δείχνοντας  από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον του για τον αθλητισμό ενισχύει και παροτρύνει πρωτοβουλίες και δράσεις  που έχουν στόχο τη συνεχή βελτίωση της εικόνας του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα όπως και  για πρώτη φορά την οικονομική στήριξη των σωματείων», καταλήγει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version