home design 800x400

Πελοπόννησος: Αντεπίθεση Μαλτέζου για την αναβολή του Περιφερειακού Συμβουλίου (podcast)

Γ. Μαλτέζος: “Φτηνά κόλπα άλλων δεκαετιών-Δεν είμαι εγώ αυτός που ευτελίζει το θεσμό”

Στην αντεπίθεση πέρασε την Τρίτη 12 Ιουλίου ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, Γιάννης Μαλτέζος, μετά τις καταγγελίες 4 παρατάξεων της αντιπολίτευσης για αυταρχισμό και ευτελισμό του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου, με την 3η συνεχόμενη αναβολή της συνεδρίασης του οργάνου.

Γιάννης Μαλτέζος

Ο κ. Μαλτέζος εξαπολύει μύδρους κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια, Πέτρου Τατούλη, κατηγορώντας τον για “φτηνά κόλπα άλλων δεκαετιών”, καθώς ενώ ήταν παρών στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου αρνήθηκε να υπογράψει το παρουσιολόγιο.

Podcast: Οι δηλώσεις Μαλτέζου

Πατήστε play στο Podcast για να ακούσετε τις δηλώσεις του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννη Μαλτέζου:

“Δεν είμαι εγώ αυτός που ευτελίζει το θεσμό”, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ. επισημαίνοντας ότι οι παρατάξεις Τατούλη και Δέδε έλαμψαν δια της απουσίας τους, γεγονός που, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν είναι καθόλου τυχαίο αλλά κρύβει κάποιο σχεδιασμό.

“Θα πρέπει όλοι να σεβόμαστε τους εαυτούς μας και το θεσμό”, δήλωσε ο κ. Μαλτέζος τονίζοντας πως δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες καθυστερήσεις και πως οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα πρέπει να σέβονται τους παρόντες συναδέλφους τους.

Ο πρόεδρος του ΠΕΣΥ επεσήμανε ακόμη πως το Περιφερειακό Σύμβούλιο είναι ένα δύσκολο όργανο και η λειτουργία του δυσχεραίνεται από την έλλειψη πλειοψηφίας της Περιφερειακής Αρχής, λόγω της απλής αναλογικής και τόνισε πως δεν θα επιτρέψει από δω και στο εξής να επαναλαμβάνονται τέτοια φαινόμενα.

Η αντεπίθεση Μαλτέζου για την αναβολή της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου αναμένεται να μη μείνει αναπάντητη και ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Σχόλια

Exit mobile version