home design 800x400

Ναύπλιο: Ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της προτομής του Άγγελου Τερζάκη στον Άγιο Σπυρίδωνα

Ολοκληρώθηκε η πλακόστρωση στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα – Σε εξέλιξη στην Παπανικολάου και την Γεωργίου Τερτσέτη

Η πλατεία στον Άγιο Σπυρίδωνα ολοκληρώθηκε σε ότι αφορά την πλακόστρωση, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει η πλακόστρωση στην οδό Παπανικολάου και στην οδό Γεωργίου Τερτσέτη, στο παλιό Ναύπλιο.

Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η προτομή του Ναυπλιώτη λογοτέχνη Άγγελου Τερζάκη θα επιστρέψει μετά την έγκριση της μελέτης που την χωροθετεί στην πλατεία.

Εξυγιαίνονται τα δίκτυα υποδομών

Παράλληλα με τα έργα πλακόστρωσης που εκτελούνται, σε κάθε περιοχή εξυγιαίνονται και επισκευάζονται τα δίκτυα υποδομών.

«Ευχαριστούμε τους κατοίκους και τους επαγγελματίες για την υπομονή τους και ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει», καταλήγει ο δήμαρχος Ναυπλιέων.

Δεν λείπουν οι εντάσεις

Να σημειωθεί πως η εκτέλεση εργασιών μέσα στο κατακαλόκαιρο έχει προκαλέσει κάποιες εντάσεις μεταξύ επαγγελματιών του τουρισμού, εργολάβου και Δήμου, όπως είναι εύλογο αυτή την εποχή.

Τα έργα, που εντάσσονται στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής του Ψαρομαχαλά, ξεκίνησαν το Νοέμβριο του 2021 με στόχο την ολοκλήρωσή τους μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Προς το παρόν έχει ολοκληρωθεί το τμήμα που βρίσκεται η πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η πλακόστρωση σε Παπανικολάου και Τερτσέτη.

Σχόλια

Exit mobile version