home design

Μην αρρωστήσεις στη Γορτυνία: Ένα και μοναδικό ασθενοφόρο για 49 χωριά και αυτό χαλασμένο!

Οι κάτοικοι λένε «να μην χρειαστώ ασθενοφόρο», χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά για να μη μείνει, ακόμα και όταν αυτό είναι σε λειτουργία.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στη Γορτυνία Αρκαδίας καθώς για 49 χωριά υπάρχει μόνο ένα ασθενοφόρο να εξυπηρετεί τους ασθενείς και αυτό μάλιστα είναι χαλασμένο.

«Το Κέντρο Υγείας έχει ένα ασθενοφόρο εδώ και 20 και πλέον χρόνια. Τις περισσότερες φορές είναι χαλασμένο» είπε στο OPEN, όπου προβλήθηκαν και εικόνες του ασθενοφόρου που είναι φορτωμένο πάνω στο όχημα της Οδικής βοήθειας.

«Κάνουμε μια προσπάθεια να βρούμε ένα ασθενοφόρο, δεν κατηγορούμε κανέναν. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, Ιδρύματα, όποιος έχει την καλή διάθεση. Μακάρι να έρθει η Πολιτεία, αφού δεν έχει έρθει, τι να κάνουμε; Να τη μαλώσουμε;» πρόσθεσε και κατέληξε: «Οι κάτοικοι λένε “να μην χρειαστώ ασθενοφόρο”, χρησιμοποιούν τα ιδιωτικά για να μην μείνει, ακόμα και όταν είναι καλά. Πρώτο θέμα η υγείας μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version