home design

Τρεις πυρκαγιές ξέσπασαν ταυτόχρονα έξω από το Άργος και έκαναν τους πυροσβέστες να τρέχουν

Οι τρεις εστίες εντοπίστηκαν σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και γι' αυτό προκαλούν προβληματισμό στα αρμόδια στελέχη της πυροσβεστικής.

Απορία προκάλεσαν οι τρεις φωτιές που εκδηλώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από το Άργος και τις οποίες κατάφερε να αντιμετωπίσει επιτυχώς η πυροσβεστική υπηρεσία, χωρίς να επεκταθούν περαιτέρω.

Οι τρεις εστίες εντοπίστηκαν να καίνε εκτάσεις κατά μήκος του δρόμου προς Κουτσοπόδι, στο ύψος του Μαλαχιά.

Οι πυροσβέστες ενήργησαν άμεσα και προχώρησαν στην κατάσβεσή τους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη και ξέσπασαν συγχρόνως τρεις φωτιές σε τρία διαφορετικά σημεία, κοντά το ένα με το άλλο.

Στο σημείο επενέβη και η τροχαία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, η οποία διεξαγόταν μετ’ εμποδίων την ώρα που οι πυρκαγιές βρίσκονταν σε εξέλιξη.

Αυτές δεν είναι οι μόνες φωτιές που εκδηλώθηκαν σήμερα στην Αργολίδα, καθώς πυρκαγιά ξέσπασε και νότια της Ερμιόνης, κοντά σε κατοικίες.

Να σημειωθεί πως αύριο Κυριακή 3 Ιουλίου, ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στο νομό είναι ακόμα μεγαλύτερος από σήμερα, σύμφωνα με τον Χάρτη που δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version