home design 800x400

Ναύπλιο: Κόντρα Γκόνη – Καχριμάνη για το πόσιμο νερό που χύνεται

Διαρροή νερού σημειώνεται απέναντι από το σούπερ μάρκετ Γαλαξίας – Η κατταγγελία Γκόνη και η απάντηση Καχριμάνη.

Νέα διαρροή νερού σημειώνεται απέναντι από το σούπερ μάρκετ «Γαλαξίας», στο Ναύπλιο με τη ΔΕΥΑΝ να καλείται για ακόμα μία φορά να επέμβει για πρόβλημα που παρουσιάζεται σε δίκτυο ύδρευσης της πόλης.

Το πόσιμο νερό που χύνεται έχει φέρει σε άτυπη κόντρα τον καταγγέλλοντα Κώστα Γκόνη και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Καχριμάνη.

Ο Γκόνης κατηγορεί τη ΔΕΥΑΝ για αδιαφορία

Σύμφωνα με καταγγελίες, το εν λόγω πρόβλημα συνεχίζεται εδώ και 9 μήνες, χωρίς ακόμα να έχει επιδιορθωθεί.

«Η ΔΕΥΑΝ αδιαφορεί από ανικανότητα παρά τις συνεχείς έγγραφες και προφορικές ενημερώσεις. Αυτό δείχνει σε ποιους έχουμε εμπιστευτεί τη διαχείριση του νερού», σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ναυπλίου Κώστας Γκόνης, ο οποίος αναδεικνύει το πρόβλημα παραθέτοντας σχετικό φωτογραφικό υλικό μέσω του λογαριασμού του στο facebook (δείτε παρακάτω).

Καχριμάνης: Η ΔΕΥΑΝ θα επιληφθεί του θέματος

Βλάβες συμβαίνουν κατά καιρούς -όπως είναι λογικό- στο δίκτυο ύδρευσης του Δήμου Ναυπλιέων, οι οποίες επιδιορθώνονται από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΝ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης Ναυπλίου Γιώργο Καχριμάνη.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο σημείο, η ΔΕΥΑ Ναυπλίου έχει προβεί σε σχετικές εργασίες κατά το παρελθόν, σύμφωνα με όσα μας είπε ο πρόεδρός της, και το ίδιο έχει ήδη δρομολογήσει να κάνει και τώρα ώστε να περιορίσει τη νέα διαρροή που παρατηρείται.

Σχόλια

Exit mobile version