home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιώργος Διδασκάλου: Το Άργος μας προσφέρει απλόχερα τον πολιτιστικό του πλούτο

«Η έκθεση των χαλκών ενεπίγραφων πινάκων Άργους μας συγκινεί και μας γεμίζει υπερηφάνεια», σημειώνει ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ.
Διδασκάλου έκθεση Επγραφικό Μουσείο (3)

Με τα εγκαίνια της έκθεσης «Οι χαλκοί ενεπίγραφοι πίνακες του Άργους. Το οικονομικό αρχείο της πόλης του Άργους στο α΄ μισό του 4ου αι. π.Χ.» από την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη στο Επιγραφικό Μουσείο της Αθήνας επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά ο σπουδαίος πολιτιστικός πλούτος της αργολικής γης.

«Το Άργος, η Αργολίδα, η Πελοπόννησος συνέχεια μας προσφέρουν απλόχερα τον πολιτιστικό τους πλούτο», αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου.

Και συμπληρώνει: «Η έκθεση των χαλκών ενεπίγραφων πινάκων Άργους μας συγκινεί και μας γεμίζει υπερηφάνεια για την ιδιαίτερη κληρονομιά του Άργους, η οποία για εμάς τους Αργολιδείς αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ιστορίας των προγόνων μας».

«Συγχαρητήρια σε όλους όσοι εργάστηκαν διαχρονικά, με σεβασμό και αγάπη για τη συντήρηση και προβολή του μοναδικό αυτού συνόλου, το οποίο το ΥΠΠΟΑ παρουσιάζει σήμερα στο κοινό», καταλήγει.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ο απορημένος

    Τι υποδηλώνει η φώτο;; λέτε να έχουμε και άλλες συγκλισεις-προσχωρησεις; γιατί αντιπολίτευση δεν υπάρχει..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis