home design 800x400

Αρκαδία: Η γιορτή της θάλασσας τον Ιούλιο στον Τυρό

Χορός, θέατρο και κολυμβητικοί αγώνες στο Tyros Sea Festival από τις 13 ως τις 18 Ιουλίου

Την τιμητική της θα έχει η θάλασσα στο Tyros Sea Festival, που διοργανώνεται από τις 13 ως τις 18 Ιουλίου στον Τυρό του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, από την «Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ Κοιν.Σ.Επ», στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Αλιεία και Θάλασσα” .

Με ένα πλήθος εκδηλώσεων -θεατρικές παραστάσεις, χορούς, προβολές ταινιών, μουσική βραδιά, φωτογραφική έκθεση, έκθεση ξύλινων σκαφών, μαθήματα Kayak και SUP, ημερίδα πρώτων βοηθειών- και πολλές εκπλήξεις ο Τυρός αγκαλιάζει τη μάνα-θάλασσα και της αφιερώνει 6 ημέρες πολιτισμού, αθλητισμού και διασκέδασης.

Φωτό: Αρχείο

Το Tyros Sea Festival θα κορυφωθεί με δύο μοναδικά αθλητικά γεγονότα, το Tyros Triathlon και το Tyros Run.

To Σάββατο 16 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Tyros OpenSea Swim Event, σε μια πρώτη επαφή της Νότιας Κυνουρίας με τους αγώνες Ανοιχτής Θαλάσσης, φιλοδοξώντας να γίνει θεσμός και να προσελκύσει στην περιοχή αθλητικό τουρισμό.

Ανάμεσα στον Πάρνωνα και το Μυρτώο Πέλαγος, με κολυμβητικές διαδρομές 1500 μ., 3000 μ. και 500 μ. για τα παιδιά, οι αθλητές θα ζήσουν μια υπέροχη εμπειρία σε ένα μοναδικό σκηνικό.

Φωτό: Αρχείο

Το Tyros Sea Festival τον Ιούλιο, στον Τυρό της Νότιας Κυνουρίας, τιμά τη θάλασσα και όλα όσα προσφέρει, χαρίζοντας σε θεατές και αθλητές υπέροχες στιγμές χαλάρωσης, ευγενούς άμιλλας και διασκέδασης.

Σχόλια

Exit mobile version