home design

Άργος: Ζαγοράκης, Καραγκούνης, Μπασινάς, ΕΠΣΑ και ΚΕΘΕΑ ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

ΕΠΣ Αργολίδας: Ο αθλητισμός αποτελεί το ισχυρότερο αντίδοτο ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου στο ΔΑΚ Άργους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26 Ιουνίου) η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας συνδιοργάνωσε Αθλητική Δράση- Φιλικό Ποδοσφαιρικό Αγώνα με το Πολυδύναμο Κέντρο και την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο και το Νομικό Πρόσωπο Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Δήμου Άργους- Μυκηνών.

Η στήριξη και η ενίσχυση του αθλητισμού αποτελεί το ισχυρότερο αντίδοτο ενάντια στις εξαρτήσεις και τα ναρκωτικά. Ο Αθλητισμός μπορεί να απλώνεται στην κοινωνία με πολύπλευρες δράσεις.

Με κεντρικό σύνθημα «ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ» τα μέλη της Εθνικής του 2004 Ζαγοράκης Θοδωρής, Καραγκούνης, Γιώργος, Μπασινάς Άγγελος, Κυργιάκος Σωτήρης, παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από την Αργολίδα, μέλη, ποδοσφαιριστές και φίλοι του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ συμμετείχαν σε ένα συμβολικό αγώνα υπέρ της ζωής και κατά των ουσιών και των εξαρτήσεων και τους ευχαριστούμε θερμά όλους για αυτό.

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού ΝΔ Παναγιώτης Βαλασσόπουλος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, που υποστηρίχθηκε ιατρικά από το ΕΚΑΒ, τους εθελοντές διασώστες Ο.Φ.Κ.Α.Θ. και το γιατρό του αγώνα Πανουτσόπουλο Αθανάσιο.

Πολύτιμη η βοήθεια από το Καλλιτεχνικό σχολείο Αργολίδας, το διεθνή Παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Στράτο Αποστολάκη και τον Πρόεδρο της ομάδας του Παναργειακού Τσιόδρα Αθανάσιο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version