home design

Ναύπλιο: Ξεκίνησε η διανομή τροφίμων του Προγράμματος ΤΕΒΑ

Αρχή με τους Δήμους Άργους-Μυκηνών και Επιδαύρου και συνέχεια με τους υπόλοιπους Δήμους του νομού

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου, στο κτίριο της Περιφερειακή Ενότητας Αργολίδας στο Ναύπλιο, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και του Τάσου Γκιολή, η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διανομή ξεκίνησε από τους δικαιούχους του Δήμου Άργους-Μυκηνών, των οποίων τα επίθετα αρχίζουν από τα γράμματα Α-Κ, ενώ παράλληλα οι δικαιούχοι Ρομά του ίδιου Δήμου παρέλαβαν τα τρόφιμα από το κτίριο του Παλαιού Δημαρχείου των Μύλων.

Στο Δήμο Επιδαύρου, η διανομή στους 100 δικαιούχους του προγράμματος πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου, στο Λυγουριό.

Φωτο : Π.Ε. Αργολίδας

Αύριο, Τετάρτη 29 Ιουνίου, θα διανεμηθούν τρόφιμα στους δικαιούχους του Δήμου Άργους-Μυκηνών τα επίθετα των οποίων αρχίζουν από Λ-Ω, στο κτίριο της ΠΕ στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου, και η διανομή στους δικαιούχους του Δήμου Ερμιονίδας στο αμαξοστάσιο του Δήμου, στην περιοχή Αυλώνα Κρανιδίου, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διανομή στους δικαιούχους του Δήμου Ναυπλιέων, στο κτίριο της ΠΕ, ενώ οι δικαιούχοι Ρομά του Δήμου θα παραλάβουν τα τρόφιμα από το λιμάνι της πόλης, από τις 9 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version