home design 800x400

Ναύπλιο: Διπλώματα και ζώνες στους επιτυχόντες μαθητές του Choy Lee Fut kung Fu

Ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ήταν όταν ο δάσκαλος Θεόδωρος Λαμπάδας, απένειμε την Μαύρη Ζώνη στον Μαρίνο Ρεβύθη

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου οι σχολές Choy Lee Fut kung Fu Ναυπλίου και Άργους σε μία λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο τέχνης «Φουγάρο», στο Ναύπλιο, απέμειναν τα διπλώματα και τις νέες ζώνες στους επιτυχόντες μαθητές.

Οι μαθητές καθ όλη τη διάρκεια της προηγουμένης εβδομάδας, εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιάς, λακτισμάτων, αρπαγών, ελέγχου ενέργειας, ασκήσεις επιδεξιοτήτων, ενδυνάμωσης, βασικές τεχνικές χρησιμοποίησης όπλων και σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις.

Γονείς και φίλοι είχαν την δυνατότητα να παραβρεθούν στον φιλόξενο εξωτερικό χώρο του Φουγάρου και είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες, ενθαρρύνοντας τους για συνέχιση στην εκμάθηση του κουνγκ φού.

Αξίζει να αναφερθεί ιδιαίτερα η απονομή της καφέ ζώνης (προχωρημένο επίπεδο) στον Μακρή Παναγιώτη και Τουρούτσικα Παναγιώτη. Δύο νεαρά παιδιά που έχουν κοπιάσει και δικαίως κατακτούν το προτελευταίο σκαλοπάτι της βαθμίδας των ζωνών.

Τέλος, ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, ήταν όταν ο δάσκαλος Λαμπάδας Θεόδωρος, απένειμε την Μαύρη Ζώνη στον Ρεβύθη Μαρίνο, αναγνωρίζοντάς του, την πολυετή του ενασχόληση με τις πολεμικές τέχνες και την αφοσίωση του στη σχολή.

Σχόλια

Exit mobile version