home design 800x400

Σπούδασε τουριστικά στο Άργος – Τρεις ειδικότητες στο παράλληλο μηχανογραφικό

Ποια είναι η διαδικασία επιλογής των σπουδαστών στο ΙΕΚ Πελοποννήσου (Τουριστική Σχολή Άργους).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την νέα εκπαιδευτική χρονιά 2022 2023 και των αιτήσεων που θα κατατεθούν το ΙΕΚ Πελοποννήσου (Τουριστική Σχολή Άργους) ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους-νες ότι για την φετινή χρονιά 2022 2023 έχουν συμπεριληφθεί και οι τρεις ειδικότητες της σχολής, στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο στο Άργος, στο παράλληλο μηχανογραφικό του Υπουργείου Παιδείας ( ΦΕΚ 2662/30-05-2022):

  • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων φιλοξενίας με την νέα ονομασία Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας (50 θέσεις/ 25 πρωί & 25 απόγευμα).
  • Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον τομέα του Τουρισμού (τεχνικός τουριστικού γραφείου & συνεδριακού τουρισμού) 25 θέσεις απόγευμα.
  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Σέφ) 50 θέσεις / 25 πρωί & 25 απόγευμα.

Στο παράλληλο μηχανογραφικό που προηγείται και θα συμπληρωθεί μετά την ανακοίνωση των βάσεων (περίπου τέλη Ιουλίου 2022) μπορούν να δηλώσουν την σχολή (ΙΕΚ Πελοποννήσου Υπ Τουρισμού) μόνο οι απόφοιτοι αυτής της χρονιάς Γ’ λυκείου όλων των σχολείων -εφόσον έχουν κωδικούς- σε ειδική πλατφόρμα του Υπ. Παιδείας και με μοναδικό κριτήριο τον βαθμό απολυτηρίου λυκείου.

Οι κενές θέσεις που θα προκύψουν σε όλες τις ειδικότητες θα προκηρυχθούν από το Υπ. Τουρισμού/ΙΕΚ Πελοποννήσου στις αρχές Σεπτεμβρίου 2022 ώστε να καλυφθούν με μοριοδοτούμενα κριτήρια.

Για περαιτέρω διευκρινήσεις μπορείτε να επισκέπτεστε το site του Υπ. Τουρισμού (www.mintour.edu.gr) ακόμα προτείνεται και η επίσκεψη στη σχολή ώστε να αντληθούν πληροφορίες απο την Διεύθυνση της σχολής (Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο, ΔΑΝΑΟΥ 29, ΑΡΓΟΣ τηλ. 27510 20115).

Σχόλια

Exit mobile version