home design

Πύργος: Τι είπε ο Θύμιος για τους νεαρούς που του έκαναν bullying (Βίντεο)

Η Αγγελική Νικολούλη του είπε να αφήσει πίσω του όλα τα αρνητικά και να δεχτεί την αλλαγή στη ζωή του για μία νέα αρχή.

Για τη νέα αρχή που κάνει στη ζωή του, για την βοήθεια της πολιτείας αλλά και για το bullying που έχει δεχθεί έκανε λόγο, ο Θύμιος Μπουγάς, ο οποίος βρέθηκε το προηγούμενο Σάββατο σε έναν εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Πύργο.

Χθες το βράδυ, μίλησε ζωντανά στο «Φως στο Τούνελ», μετά το αίσιο τέλος που είχε η περιπέτειά του, και θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν και θέλουν να τον βοηθήσουν.

Η Αγγελική Νικολούλη του είπε να αφήσει πίσω του όλα τα αρνητικά και να δεχτεί την αλλαγή στη ζωή του για μία νέα αρχή.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι θα έλεγε στην άγρια παρέα που τον τρομοκρατούσε αν θα τη συναντούσε τυχαία στο δρόμο, απάντησε:

«Τίποτα, τι να τους πω…».

Η Αγγελική του μετέφερε πως κάποιοι από την παρέα έχουν μετανιώσει για το άγριο bullying που του έκαναν και ζητούν πλέον συγγνώμη, ενώ οι υπόλοιποι παραμένουν το ίδιο σκληροί.

«Από τότε που βγήκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο», απάντησε ο Θύμιος.

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, σχετικά τη θετική ανταπόκριση του κόσμου στην περιπέτεια του Θύμιου και για την άμεση κινητοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Του βρήκαν σπίτι να μένει με χαμηλό ενοίκιο, εστιατόριο της περιοχής ανέλαβε δωρεάν τη σίτισή του, του έβγαλαν αστυνομική ταυτότητα και ΑΦΜ. Εγκρίθηκε ένα σημαντικό κονδύλι από το δημοτικό συμβούλιο για οικονομική βοήθεια και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να περάσει από επιτροπές για να λάβει τα επιδόματα που δικαιούται.

Παράλληλα, το επιστημονικό φόρουμ «Στο επίκεντρο ο άνθρωπος», με υπεύθυνη τη δημοσιογράφο Νατάσα Μποζίνη, έχει συγκεντρώσει γιατρούς, νοσηλευτικά ιδρύματα και ιδιώτες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να βοηθήσουν τον Θύμιο να σταθεί και πάλι στα πόδια του και να αποκατασταθούν η υγεία και η εικόνα του, που υπέστησαν σοβαρή ζημιά μετά από το ατύχημα που είχε. Πολλοί από αυτούς είχαν επικοινωνήσει και με το «Τούνελ».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version