home design 800x400

Π. Νίκας: Ποια είναι η πορεία των έργων στην Αργολίδα – Θα είναι και πάλι υποψήφιος Περιφερειάρχης;

Στην Π.Ε. Αργολίδας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου – Υπέγραψε συμβάσεις έργων και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, βρέθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μαζί με τον πρόεδρο του ΠεΣυ Γιάννη Μαλτέζο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Γιάννη Ματζούνη.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για περιφερειάρχης, απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «Δόξα να ‘χει ο θεός, είμαι γερός πνευματικά, σωματικά και ψυχικά…».

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αργολίδα, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε συμβάσεις για έργα που θα τρέξουν στο νομό, επαναλαμβάνοντας πως ο νομός είναι αυτός με τα σοβαρότερα προβλήματα σε επίπεδο υποδομών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Νίκας δήλωσε πως ξεκινά η διαδικασία δημοπράτησης του έργου στα Δερβενάκια για τη σύνδεση της Αργολίδας με την εθνική οδό Κορίνθου -Τριπόλεως.

Επίσης ανέφερε πως τις προσεχείς ημέρες θα εγκαινιαστεί η πυρόσβεση στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών.

Σε ότι αφορά την επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου ανέφερε πως εξελίσσεται καλά και έχει την πλήρη στήριξη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ενώ σε ότι αφορά την καθυστέρηση που διαπιστώνεται, παρατήρησε ότι αυτή προκύπτει από την ελληνική γραφειοκρατία.

Όσο αφορά το νοσοκομείο Αργολίδας, ο Περιφερειάρχης επισήμανε πως έθεσε το θέμα στον υπουργό υγείας Θάνο Πλεύρη.

Σχόλια

Exit mobile version