home design 800x400

Τρίπολη: Οι ηλεκτρονικές απάτες στο… μικροσκόπιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας

Οι ηλεκτρονικές απάτες μπαίνουν στο …. μικροσκόπιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μέσω της ενημερωτικής εκδήλωσης που διοργανώνει σε συνεργασία με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 6.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

«e- Απάτες: Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές» είναι το θέμα που θα αναπτύξουν ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, Αστυνόμος Α’ Βασίλης Ανδρικόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αρκαδίας, Ταξίαρχος Λάμπρος Κατσαντώνης.

Καθώς το θέμα είναι ιδιαίτερα επίκαιρο το τελευταίο διάστημα με τις ηλεκτρονικές απάτες να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι συχνότεροι τρόποι δράσης και οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, οι νέες μορφές απάτης, με έμφαση στις διαδικτυακές και ηλεκτρονικές, ενώ θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Πολλοί πολίτες αλλά και επιχειρήσεις έχουν δει χρήματα να κάνουν φτερά από τους λογαριασμούς τους πέφτοντας θύματα ηλεκτρονικών απατών, που στήνονται επιδέξια από σπείρες επιτηδείων.

Σχόλια

Exit mobile version