home design

Στις 28 ή 29 Ιουνίου ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

Πτωτική τάση οι βάσεις-Βατερλώ τα Μαθηματικά για τους υποψηφίους

Την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουνίου ή την Τετάρτη 29 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων στους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης, στα Λύκεια και στα βαθμολογικά κέντρα, σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα την ίδια ημέρα θα αναρτηθούν και οι πίνακες με τις βαθμολογίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://results.it.minedu.gov.gr ενώ θα γνωστοποιηθούν στους υποψήφιους και με τη νέα διαδικασία αποστολής sms στο κινητό τους τηλέφωνο.

Φωτό: Αρχείο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αναμένεται να κινηθούν πτωτικά, κύρια στο 4ο πεδίο, ενώ από το κάδρο της γενικής πτωτικής τάσης βγαίνουν μόνο οι σχολές του 3ου πεδίου των επιστημών Υγείας, όπου αναμένεται να σημειωθούν μόνο μικρές αυξομειώσεις.

Φωτό: Αρχείο

Βατερλώ για τους υποψηφίους του 2ου και του 4ου επιστημονικού πεδίου, Θετικών Σπουδών και Οικονομικών Σπουδών και Σπουδών Πληροφορικής αντίστοιχα,  ήταν τα Μαθηματικά, καθώς ο αυξημένος βαθμός δυσκολίας τους αναμένεται να οδηγήσει σε ιστορικό χαμηλό στις βαθμολογίες του συγκεκριμένου μαθήματος, με το ποσοστό όσων έγραψαν κάτω από 10 να φτάνει το 80%-85% στο 4ο πεδίο και το 60%-65% συνολικά.

Η αγωνία για τους υποψηφίους για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων κορυφώνεται και μένει να δουν αν οι προβλέψεις για πτωτική τάση των βάσεων θα επαληθευθούν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version