home design

Μία νέα γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα γεννήθηκε στην Αργολίδα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, στην τελευταία της συνεδρίαση έκανε δεκτή την αίτηση του συλλόγου «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην τελευταία της συνεδρίαση έκανε δεκτή την αίτηση του συλλόγου «ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000» για ίδρυση τμήματος ποδοσφαίρου Γυναικών και επομένως από την περίοδο 2022-2023 το νέο αυτό τμήμα θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Η νέα πρόεδρος Κατερίνα Διατσίγκου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και εργατοθεραπεύτρια Ειδικής Αγωγής, σχετικά με τη νέα δραστηριότητα του συλλόγου δήλωσε:

«Ευχαριστούμε την ΕΠΟ για την αποδοχή του αιτήματός μας και την εγγραφή μας στη δύναμη των συλλόγων που καλλιεργούν στην πατρίδα μας το ποδόσφαιρο Γυναικών. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να δώσουμε την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερα κορίτσια να ασχοληθούν με το δημοφιλές αυτό άθλημα. Ελπίζουμε στην υποστήριξη των τοπικών φορέων και της Περιφέρειας όπως άλλωστε κάνουν τα τελευταία χρόνια σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. Θα είμαστε σε συνεχή συνεργασία με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του ΦΕΙΔΩΝΑ ΑΡΓΟΥΣ.

Διαδέχθηκα στην προεδρία τον κ. Γιάννη Μαντζούνη, με την τεράστια προσφορά όχι μόνο στην « ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000» αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα και παρέλαβα έναν νοικοκυρεμένο σύλλογο, διοικητικά και οικονομικά. Το γεγονός αυτό με υποχρεώνει να συνεχίσω με δύναμη, σύνεση και σωστό προγραμματισμό το δημιουργικό έργο του συλλόγου μας για να προσθέσουμε στις μεγάλες επιτυχίες του τμήματος κλασικού αθλητισμού και άλλες διακρίσεις».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version