home design 800x400

Ερμιονίδα: Στα ταμεία των κοινοτήτων η Πάγια Προκαταβολή για το 2022

Αξιοποίηση των χρημάτων με το βέλτιστο τρόπο για τις κοινότητες επιθυμεί ο Δήμος Ερμιονίδας

Στα ταμεία των κοινοτήτων του Δήμου Ερμιονίδας βρίσκονται από χθες, Τετάρτη 22 Ιουνίου, τα χρήματα της Πάγιας Προκαταβολής για το έτος 2022, το ύψος της οποίας καθορίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και κατανέμεται σύμφωνα με τον πληθυσμό της κάθε κοινότητας.

Έτσι, οι κοινότητες Κρανιδίου, Ερμιόνης και Πορτοχελίου έλαβαν το ποσό των 4.000 ευρώ, ενώ οι κοινότητες Διδύμων, Κοιλάδας, Ηλιοκάστρου, Θερμησίας και Φούρνων έλαβαν το ποσό των 2000 ευρώ.

Από την πάγια προκαταβολή μπορεί να πληρώνεται οποιαδήποτε μικροδαπάνη σχετίζεται με τις αρμοδιότητες που προβλέπει ο νόμος για τις κοινότητες.

Συγκεκριμένα, η δαπάνη για επείγουσες εργασίες, η συντήρηση καθαριότητας και λειτουργίας των πλατειών, των δημοτικών αλσών, των κήπων, των υπαίθριων χώρων αναψυχής και γενικά όλων των κοινοχρήστων και κοινωφελών χώρων της περιοχής της κάθε κοινότητας.

Την καλύτερη δυνατή συνεργασία με τους προέδρους των κοινοτήτων επιθυμεί ο Δήμος Ερμιονίδας, για την αξιοποίηση των χρημάτων της Πάγιας Προκαταβολής με το βέλτιστο δυνατό τρόπο προς όφελος των δημοτών.

Σχόλια

Exit mobile version