home design

Πελοπόννησος: Γιορτάστηκε η «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας»

Εκδηλώσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες για τους απόστρατους αστυνομικούς

Με εκδηλώσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου γιορτάστηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου, ημέρα των Αγίων Πάντων, η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.

Στην Τρίπολη, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και δέηση υπέρ των απόστρατων αστυνομικών στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου.

Φωτό: fb/Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε και μικρή δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Τρίπολης, όπου αναγνώστηκε και η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκπρόσωποι των Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών καθώς και εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τους απόστρατους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version