home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρφος: Ξεχαστείτε και απολαύστε, κάνοντας εξορμήσεις σε Αργολίδα και Κορινθία

Το γραφικό ψαροχώρι που αποτελεί επίνειο του Σοφικού, τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται τουριστικά, παραμένοντας ένας ήσυχος προορισμός.
Κόρφος Κορινθίας

Κοντά στα σύνορα της Κορινθίας με την Αργολίδα, βρίσκεται το γραφικό ψαροχώρι Κόρφος, που αποτελεί επίνειο του Σοφικού, αλλά τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται τουριστικά.

Η μαγική διαδρομή μέσα στα πεύκα και λίγο πριν το ψαροχώρι ανάμεσα στους ελαιώνες καθώς και η θέα προς την θάλασσα που κόβει την ανάσα, προϊδεάζουν τον επισκέπτη του Κόρφου, ότι πλησιάζει σε μια ξεχωριστή τοποθεσία.

pentax image
Φώτο: anagnostis

Παρά την ανάπτυξη που γνωρίζει τελευταία με ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες, παραμένει ένας ήσυχος προορισμός, για όσους ξέρουν να απολαμβάνουν την φύση και να χαίρονται απλά, αλλά ξεχωριστά πράγματα. Ο Κόρφος μοιάζει με νησί, ενώ στην υπέροχη παραλία του χωριού θα απολαύσετε το μπάνιο σας. Οι λάτρεις του ψαροντούφεκου θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Στον Κόρφο θα βρείτε καταλύματα για ξέγνοιαστες διακοπές, ενώ θα απολαύσετε το φαγητό σας στις ταβέρνες που προσφέρουν φρέσκο ψάρι.

korfos (2)
Φώτο: anagnostis

Δίπλα στο χωριό βρίσκεται ο όρμος Σελόντα, που κρυβόταν το υποβρύχιο «Παπανικολής».

Με αφετηρία τον Κόρφο μπορείτε να επισκεφθείτε την Αρχαία Κόρινθο και την Ακροκόρινθο, την Αρχαία Επίδαυρο και πολλές άλλες περιοχές τουριστικού και μη ενδιαφέροντος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis