home design 800x400

Αργολίδα: Επιστροφή της έκθεσης «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» μετά από δύο χρόνια πανδημίας

Δυναμική επιστροφή το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου για το κορυφαίο οικονομικό γεγονός

Μετά από δύο χρόνια πανδημίας επιστρέφει δυναμικά η έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», που θα πραγματοποιηθεί στην Αργολίδα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου, η οποία προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Φωτό: fb/Peloponnisos Expo

Η αρχή έγινε το 2016 όταν τα Επιμελητήρια Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Ηλείας και Αχαΐας συνεργάστηκαν με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και δημιούργησαν μια πολλά υποσχόμενη έκθεση με σκοπό τη στήριξη του επιχειρηματία της Πελοποννήσου, την προβολή και προώθηση τοπικών προϊόντων και τέλος την καθιέρωσή της ως μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις της Ελλάδας.

Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ 2022» αναμένεται να αποτελέσει ένα κορυφαίο οικονομικό, πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για όλη την Περιφέρεια καθώς θα είναι σημείο αναφοράς για την επιχειρηματικότητα, την εμπορική δραστηριότητα και την πρωτογενή παραγωγή.

Φωτό: fb/Peloponnisos Expo

«Ευελπιστούμε όλες οι επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Αργολίδας, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, συμμετέχοντας ενεργά, δηλώνοντας την παρουσία τους και καταθέτοντας τις ιδέες τους, έτσι ώστε να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά επιχειρηματικά οφέλη και το εγχείρημα να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία», », δηλώνει το Επιμελητήριο Αργολίδας.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα δημοσιοποιηθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες  σχετικά με τη διοργάνωση και τη συμμετοχή στην πολύ σημαντική για την Αργολίδα αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο έκθεση «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ» που κάνει δυναμική επιστροφή μετά από δύο χρόνια.

Σχόλια

Exit mobile version