home design 800x400

Αργολίδα: «Κεκλεισμένων των θυρών» η επίσκεψη Κεραμέως στο νομό

Δεν βρίσκουν έργο της ΝΔ στην Αργολίδα για να επισκεφτεί η Υπουργός Παιδείας-Φόβοι για αποδοκιμασίες

Στην Αργολίδα αλλά «κεκλεισμένων των θυρών» αναμένεται να βρεθεί αύριο, Τετάρτη 15 Ιουνίου, εκτός απροόπτου, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στα πλαίσια των εξορμήσεων κυβερνητικών στελεχών στην επαρχία, ενόψει του θερμού φθινοπώρου.

Τα μέλη της Ν.Δ. στο νομό φαίνεται πως θα υποδεχτούν την υπουργό «εν στενώ κύκλω» αφού δεν βρήκαν κάποιο έργο της ΝΔ στην Αργολίδα, ώστε να το προβάλουν.

Βεβαίως έχουν γίνει έργα, όμως αυτά έχουν γίνει κατόπιν προσπαθειών των δημάρχων της περιοχής ή της Περιφέρειας.

Φωτό: Αρχείο

Ακόμη και η ιδέα της επίσκεψης της υπουργού Παιδείας στις Νοσοκομειακές Μονάδες του Άργους ή του Ναυπλίου, στο πλαίσιο της «προεκλογικής» περιοδείας της ΝΔ και της επαφής της με τους πολίτες, σκοντάφτει μπρος στον φόβο αποδοκιμασιών των κυβερνητικών αποφάσεων για την υγεία και προπάντων της έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας.

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται ( δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση των δημάρχων), η Νίκη Κεραμέως θα περιοριστεί σε εθιμοτυπικές επισκέψεις  και σε κλειστή συζήτηση σε ξενοδοχειακό χώρο.

Μένει να δούμε αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, κάτω από ποιές συνθήκες και αν τα στελέχη της Ν.Δ. και η υπουργός Παιδείας συναντηθούν «κεκλεισμένων των θυρών» και μόνον.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αλλά bildeberg, ξέρει η αχειλη, εχει εμπειρία από κλειστές πόρτες!!!!!! Και τα δεξιά γατάκια πως θα φωτογραφηθουν;;

Exit mobile version