home design 800x400

Άργος: Μαθητές δημοτικού ήρθαν σε επαφή με τον στίβο

Ολοκληρώθηκε η 9η σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους – Τα αποτελέσματα

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους και κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις τους, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 9η σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους.

Και φέτος συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και Στ’ τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Άργους, καθώς επίσης και τα Δημοτικά Σχολεία, Κεφαλαρίου, Σκαφιδακίου, Νέας Κίου και το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Μαλτέζου.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με αυτόν.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για μια εκδήλωση – θεσμό στην πόλη του Άργους αφού η άψογη διοργάνωση, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις, όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας, της “Tράπεζας Aίματος των Δημοτικών Σχολείων – Μαθήματα Ζωής”, που πραγματοποιήθηκε για 16η φορά τη Κυριακή 5 Ιουνίου 2022», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές της Αθλητικής Γιορτής.

Τα αποτελέσματα

Σχόλια

Exit mobile version