Κινδυνεύει να μείνει στη μέση η δακοκτονία στην Αργολίδα αν δεν δοθούν περισσότερα χρήματα

Επιτακτική είναι η ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης για την υλοποίηση του έργου δακοκτονίας στην Αργολίδα καθώς η απρόοπτη αύξηση των τιμών σε καύσιμα, εργατικά οδηγούν αυτούς που ανέλαβαν τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό σε οικονομική ζημία και επομένως υπάρχει κίνδυνος να μην υλοποιηθεί έγκαιρα το έργο των ψεκασμών αφού ήδη βρισκόμαστε στον Ιούνιο.

Ο βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε την Τετάρτη 8 Ιουνίου Αναφορά προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Γεωργαντά και τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη με θέμα έγγραφο των αναδειχθέντων που ανέλαβαν τον από εδάφους δολωματικό ψεκασμό του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς 2022-2024 στο Νομό Αργολίδας.

Στο κείμενο της Αναφοράς, ο κ. Ανδριανός υπογραμμίζοντας την ανάγκη να ολοκληρωθεί εγκαίρως το πρόγραμμα δακοκτονίας, καλεί τους αρμόδιους υπουργούς να δρομολογηθεί η κατάλληλη λύση.

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis