home design 800x400

Επίδαυρος: Βανδαλισμοί, σκουπίδια και οικόπεδα στο έλεος του θεού

Ο δήμαρχος κάνει λόγο για έλλειψη παιδείας και κίνδυνο απέναντι στην υπόλοιπη κοινότητα.

Εικόνες ντροπής παρουσιάζουν κοινόχρηστοι χώροι και δίκτυα ηλεκτροφωτισμού στην περιοχή της Επιδαύρου, με τον δήμαρχο Τάσο Χρόνη να εμφανίζεται οργισμένος με τη στάση κάποιων ασυνείδητων. Βανδαλισμοί, σκουπίδια και οικόπεδα στο έλεος του θεού, συνθέτουν ένα σκηνικό που δεν τιμά αυτούς που τα κάνουν.

Βανδαλισμοί εντοπίστηκαν σε δίκτυα ηλεκτροφωτισμού, ενώ δεν λείπουν και αυτοί που αφήνουν μπάζα και χορτάρια έξω από κάδους.

Την ίδια στιγμή οικόπεδα μένουν χωρίς αποψίλωση, παρά την υποχρέωση που έχουν οι ιδιοκτήτες τους.

Ο δήμαρχος Επιδαύρου υπενθυμίζει στους δημότες του πως «ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τον ηλεκτροφωτισμό, για τα σκουπίδια και για τον καθαρισμό του Δημοτικού οδικού δικτύου».

Όμως διευκρινίζει πως «ο Δήμος δεν είναι υπεύθυνος για τους καθημερινούς βανδαλισμούς στα δίκτυα του ηλεκτροφωτισμού, γι’ αυτούς που παράνομα αφήνουν μπάζα και χορτάρια έξω από τους κάδους και για του ιδιοκτήτες που αφήνουν εντός και εκτός σχεδίου τους χώρους τους χωρίς να κόψουν τα χορτάρια, μόνο και μόνο γιατί κάποιοι περιμένουν να τους ενοχλήσουμε τηλεφωνικά».

Όπως ξεκαθαρίζει ο Τάσος Χρόνης: «Δεν μιλώ για “ατομική ευθύνη” και τέτοια βαρύγδουπα. Μιλώ για έλλειψη παιδείας και κίνδυνο απέναντι στην υπόλοιπη κοινότητα!».

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά! Ο καθένας μόνος του, πολύ λίγα! Ας το καταλάβουμε…», συνεχίζει.

Και καταλήγει: «Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε, με λίγη βοήθεια από όλους όμως θα είμαστε πολύ πολύ καλύτερα!».

Σχόλια

Exit mobile version